Chýba Vám ryža? Lebo v Metabolic Balance® ju môžete začať občas a v malých množstvách zaraďovať až vo 4. fáze. Mám pre Vás riešenie: uvarte si ju z karfiolu. Karfiol je jedna z najzdravších zelenín a v tejto úprave si “ryžu”budete môcť dopriať kedykoľvek.  Suroviny 1 porcia karfiolu (porcia podľa Vášhočítať viac

Toto je pre mňa letné no. 1! Jednoduché, chutné, osviežujúce a lacné, vhodné ako predjedlo, fantastická príloha alebo zdravé raňajky. Uhorky sú dostupné počas celého roka, ale v lete, keď sú čerstvo odtrhnuté na záhradke a máte k dispozícii aj čerstvý kôpor tak nie je o čom. Suroviny:  Gramáže sičítať viac

Toto je fantastická, letná, osviežujúca polievočka, vhodná aj na raňajky! Suroviny: 1 porcia zelenina (šalátová uhorka, reďkovka), korenie, soľ, žerucha, kto má rád aj strúčik cesnaku 1 porcia bieleho jogurtu (porcia znamená porciu podľa Vášho jedálneho plánu Metabolic Balance®) Postup: Umyjeme reďkovky aj s vňatou, nakrájame na plátky. Umyjeme uhorku a nakrájamečítať viac

Karfiolové tyčinky sú vhodné ako hlavné jedlo alebo ako pohostenie pre návštevy. Karfiol môžete zameniť aj za inú vhodnú zeleninu, napr. brokolicu (na obrázku nižšie sú z brokolice).   Suroviny: 1 porcia syru eidam alebo mozzarella alebo 2 vajcia, cesnak, bazalka, petržlen, soľ, korenie, 1 lyžica lahôdkového droždia (výborné dohucovadlo,čítať viac

Malinová pomazánka? Aj ja som sa čudovala, až kým som ju neochutnala… super kombinácia! Suroviny: 1 porcia semienok, 1 porcia avokáda, 1 porcia malín, ½ feferónky, 1 lyžička šťavy zo zázvoru, 1 porcia ražného chleba (porcia znamená porciu podľa Vášho jedálneho plánu Metabolic Balance®)  Postup: Na rozpálenej panvici krátko opražímečítať viac

Raňajky? Predjedlo? Pohostenie pre návštevu? Marhule s kozím syrom sú veľká mňamka…  s týmto receptom určite zabodujete 🙂 Suroviny: 1 porcia marhúľ, 1 porcia kozieho syra (pre majiteľov individuálneho jedálneho plánu: porcia znamená porciu podľa Vášho jedálneho plánu Metabolic Balance®, pre ostatných: koľko si trúfate zjesť 🙂 hotové jedlo nie ječítať viac

Máte v pláne výhonky a neviete čo s nimi? Tu je jeden z možných spôsobov použitia:  Suroviny: 120 g výhonkov, 150 g zeleniny (rímsky šalát, uhorka, mrkva), 1 jablko zálievka: voda, jablčný ocot, sójová omáčka, pažítka, petržlen, soľ Postup: Šalát opláchneme studenou vodou, natrháme na menšie kúsky, uhorku, nakrájame načítať viac

Ak máte úrodu jahôd, nech sa páči: jednoduchšia a zdravšia verzia jahodového džemu bez želírovacieho cukru ? Suroviny: cca na 6 menších pohárov: 1 kg jahôd, 1 tyčinka agaru, 100 ml agávového sirupu Postup: Jahody umyjeme v studenej vode, zbavíme ich stopiek a rozkrájame na štvrťky. Dáme ich do hrnca, podlejeme trochou vodyčítať viac

Suroviny: 1 porcia mozzarella, 100 g zelenej špargle, 30 g cherry paradajok, 30 g ľadového šalátu zálievka: jablčný ocot, nasekaná mäta, olej, soľ, korenie Postup: Špargľu uvaríme v osolenej vode (stačí 1 minútu), zlejeme a prelejeme studenou vodou. Stonky prekrojíme pozdĺžne na polovicu, paradajky tiež rozpolíme Všetko grilujeme na grilovacej panvici načítať viac

Ľahký, letný dezert, vhodný aj ako pohostenie pre návštevu.  Suroviny na 10 porcií: 2 tyčinky agaru, 200 ml vody (na namáčanie agaru), 800 ml kokosového mlieka alebo smotany, 4 lyžice strúhaného kokosu, 12 lyžíc agáve sirupu, 4 citróny Postup: Agar namočíme na 30 minút do 200 ml studenej vody. Dočítať viac