(podľa pôvodného receptu od Lenky Mančíkovej, www.zdravepecenie.sk) Kváskový chlieb sa nedá upiecť bez kvásku! Žiadne umelé nafukovadlá a kypridlá, iba poctivý kvások z múky a z vody. V našom prípade z celozrnnej ražnej múky a vody. Kvások získate od Lenky na kurze kváskového pečenia alebo si ho môžete skúsiť založiť podľa návodu.   Aké ďalšie špeciálne pomôcky budetečítať viac

Založenie kvásku je jednoduchá vec, ktorú si ale nenechávajte na poslednú chvíľu, pretože tento proces trvá niekoľko dní. To čakanie stojí za to, lebo keď sa potom oň s láskou staráte tak sa Vám odmení svojou úžasnou schopnosťou urobiť z každého chlebíka chutnú a zdravú potravinu.  Suroviny: celozrnná ražná múka, voda.čítať viac

Na obsahu tejto časti intenzívne pracujem… trvá to dlhšie, pretože väčšinu času venujem mojim vzácnym klientom ? ďakujem za Vašu trpezlivosťčítať viac

Varenie - Vilma Vittek