na seminár Škola zdravého stravovania, ktorý organizujem v spolupráci s Esenciálnym servisom. Viac informácií nájdete v priloženej pozvánke: Pozvánka na seminár Škola zdravého stravovania 6.11.2018 Vstupenky v cene 12 € zakúpite tu.  Esenciálny servis – je poskytovateľ komplexného vzdelávania o overených postupov na vybudovanie úspešného a dlhotrvajúceho podnikania s esenciálnymi olejmi doTERRA.čítať viac

Je tu moja letná výzva! Pre všetkých, ktorí začnú hocikedy po 1.5.2018 pod mojim dohľadom chudnúť s programom Metabolic Balance®, ponúkam zľavu z celkovej ceny vo výške -1kg = -1%! Výzva potrvá do 15.9.2018. V praxi to bude fungovať nasledovne: 1. Klient absolvuje úvodné meranie, váženie a absolvovanie vyšetrenia krvi.čítať viac

 V sedemdesiatych rokoch minulého storočia bola vláknina (niekedy uvádzaná aj ako balastné látky) zadefinovaná ako zvyšky rastlinných buniek, ktoré sú rezistentné na trávenie ľudskými enzýmami. Ide o rozmanitú skupinu zlúčenín, vrátane lignínu a komplexných sacharidov, ktorá je súčasťou štruktúry rastlín a pomáha budovať rastlinné molekuly. Aj keď patrí pod sacharidy, nemáčítať viac

Moji klienti často hovoria, že zavádzanie pravidiel zdravého životného štýlu do ich bežného života je pre nich príliš náročné a stojí priveľa námahy a ďalšieho stresu. Ako na to? Ak ste naozaj odhodlaní zmeniť svoj postoj k vlastnému zdraviu a máte pocit, že je toho na Vás naraz priveľa, začnite veľmi pomaly a postupne.čítať viac

Hovorí sa: „kde niečo končí tam niečo iné začína“. Alebo: „nikdy nie je neskoro začať“, či „každý začiatok je ťažký“. Určite poznáte ďalších x múdrych prísloví na túto tému. Stále s niečím začíname a najlepšie je, ak je začiatok spojený s cieľom dosiahnutia pozitívnej zmeny, vyššieho levelu, lepšieho stavu, pocitu, čohokoľvek. Som prirodzenečítať viac

Tento text píšem pod slnečníkom na pláži. Dovolenka!!! Tých pár vzácnych dní kedy vypadneme z každodenného stereotypu a nekonečných povinností. Obdobie, kedy si dovolíme všetko, alebo aspoň viac ako inokedy. Tento web je hlavne o stravovaní, preto budem písať na túto tému. Neodchádzajte, nebudem Vám nič zakazovať 🙂 Často sa ma pýtate, ako zvládnuťčítať viac

Som typ, ktorý potrebuje svoje istoty. Svoju posteľ, bezpečné vzťahy, istú prácu, atď., stereotypy, ktoré ma upokojujú. Máte to aj vy? Ale život je aký je a niekedy aj pri tej najväčšej snahe strácate všetko čo ste roky budovali. Výhodu majú tí odolnejší jedinci, ktorí nelipnú na mieste a veciach. My, čočítať viac

1. Jedzte 3x denne, nie viac, nie menej 2. Po každom jedle urobte minimálnu päťhodinovú prestávku kým začnete jesť ďalšie jedlo 3. Konzumáciou jedného jedla nestrávte viac ako 60 minút 4. Podľa možnosti nejedzte po 21. hodine Tieto prvé štyri pravidlá spolu súvisia. Počas prestávok medzi jednotlivými jedlami klesá hladina inzulínu,čítať viac

Rozmýšľali ste niekedy nad tým, čo pre vás znamená chlieb? Pre mňa spomienku na detstvo, kedy sme od mamy dostávali taký ten nahrubo odkrojený s masťou a cibuľou. Jednoducho detstvo, domov, úžasné chute. Chlieb je základná potravina na celom svete. Nepoznám nikoho, kto ho nemá rád – každý miluje voňavý chlebík s chrumkavoučítať viac