Šalát s mozzarellou a grilovanou špargľou

Šalát s mozzarellou a grilovanou špargľou

Suroviny:

100g mozzarelly, 100 g zelenej špargle, 30 g cherry paradajok, 30 g ľadového šalátu
zálievka: jablčný ocot, nasekaná mäta, olej, soľ, korenie

Postup:

Špargľu uvaríme v osolenej vode (stačí 1 minútu), zlejeme a prelejeme studenou vodou. Stonky prekrojíme pozdĺžne na polovicu, paradajky tiež rozpolíme Všetko grilujeme na grilovacej panvici na malom množstve olivového oleje asi 2 minúty.

Do misy natráme ľadový šalát, premiešame s grilovanou špargľou a paradajkami. Pridáme mozzarellu natrhanú na menšie kúsky.

Zálievku si pripravíme tak, že zmiešame vodu s jablčným octom, nasekanou mätou, olejom, soľou a korením. Nalejeme na šalát.

Dobrú chuť! 

 

Recept som získala na kurze varenia podľa princípov Metabolic Balance®:
www.vitalenergie.cz, www.perfectbalance.cz, www.irenahonzakova.cz.

Share on Facebook
Facebook
Zdieľať
Vilma Vittek o mne

Vilma Vittek

Okrem marketingovej komunikácie som študovala aj výživové poradenstvo a som výživový poradca pre výživu a suplementáciu. V mojom profesionálnom životopise nájdete prácu v medzinárodnej banke, reklamnej agentúre, ale aj organizáciu komunikačných kampaní a verejných zbierok pre tretí sektor.

K výživovému poradenstvu ma priviedla dlhá a náročná životná cesta. Moja práca je mojim koníčkom a všetko čo viem chcem ponúknuť aj Vám. Pomôžem Vám so zmenou životného štýlu, aby ste už po pár týždňoch boli vitálni, štíhli a plní energie. Naučím Vás, ako si tento stav udržať už navždy.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.